Kill my darlings

Allerede har jeg fått justert og utbedret flere prosjekter, gjenbruk er et konstruktivt og nødvendig tema.... Mange blanke lerret står også klare til å ta imot maling - hvilken glede :) Nå i vinter dykker jeg ned i malerier fra store mestere - for å prøve å forstå farvebruk, teknikker og oppbygging. Man må ha hårete mål for sin lidenskap... Nå er 8 malerier lagt til under mappa: mestere prøves. Så langt er Vincent van Gogh en stor favoritt og flere av hans verker skal prøves, teknikken og stilen er unik. Nå holder jeg på med Solen av Edvard Munch - han malte 11 varianter av solen og vi kjenner vel best til det på 449 x 786 cm som henger i Universitetes Aula. Mitt eksemplar blir betydelig mindre... :) Deretter kanskje Klimt, Wyeth...

Trivsel/Godt i glasset 30 x 40 cm olje

Pan pastell, pasteller og godt papir :)

Mitt nye medium er panpastell og ulike typer pastrller, nå har jeg også fått prøve pastel mat (tegningen av Mozart). Jeg elsker den grove følelsen av nesten sandpapir, pastellene legger seg så lett i lag.

Mozart (-2013)

Gaby (sjefen) fra da hun var kattunge

Bamse med dåreøynene sine

Sly store snille gutten

Xena på fanget til Ine

Vakker gutt :)

Lyden av småfuglene, så vakkert :)

Du står her

Avslappet still life/stilleben 40 x 30 cm olje

Orm

Har prøvd meg på å male fantastiske Kåre Conradi som Orm fra Vikingane. For mange år siden var jeg å skulle se Hamlet på Trøndelag Teater, Jeg ble henvist til plassen min først p.g.a. rullestolen og en trivelig ung mann kom bort å pratet og ønsket meg en hyggelig opplevelse. Det var Conradi, ingen primadonnanykker der nei :) Skulle vel summet meg og sagt break a leg... :) Så raus og jordnær :)

Da er kattene og Ine på plass 60 x 50 cm olje

Livsveven 50 x 100 cm

Vi er alle vevd sammen på godt og vondt.

SOLGT

Nevroner i aktivitet.

Det er så bra at vi ser og tolker forskjellig. Den nye eieren ser dansende engler :)

Søstre/Blomsterpikene 60 x 50 cm olje

Savn kan bunne i så mye 60 x 50 cm Det er mye struktur i dette maleriet, fordi det er "gjenbruk".