Kill my darlings

Så deilig det er med sol, varme, grilling og selvfølgelig mye tid på låven. Allerede har jeg fått justert og utbedret flere prosjekter, gjenbruk er et konstruktivt tema.... Mange blanke lerret står også klare til å ta imot maling - hvilken glede :) Hele denne sommeren skal jeg male alt det jeg har lyst til å feste til lerreter, men fra høsten/vinteren skal jeg prøve å dykke ned i malerier fra store mestere - for å prøve å forstå farvebruk, teknikker og oppbygging. Man må ha hårete mål for sin lidenskap.

Avslappet still life/stilleben 40 x 30 cm olje

Orm

Har prøvd meg på å male fantastiske Kåre Conradi som Orm fra Vikingene. For mange år siden var jeg å skulle se Hamlet på Trøndelag Teater, Jeg ble henvist til plassen min først p.g.a. rullestolen og en trivelig ung mann kom bort å pratet og ønsket meg en hyggelig opplevelse. Det var Conradi, ingen primadonnanykker der nei :) Skulle vel summet meg og sagt break a leg... :) Så raus og jordnær :)

Kampfisken, Dagdrømmer og i Guds bilde - kommer snart,

Da er kattene og Ine på plass 60 x 50 cm olje

Søstre/Bøomsterpikene 60 x 50 cm olje

Ferdig tror jeg, men jeg har veldig lyst til å male inn en fugl på grein. Dame Jodi Dench - for meg mest kjent som M fra 007 60 x 50 cm olje

Livsveven 50 x 100 cm

Vi er alle vevd sammen på godt og vondt.

SOLGT

Nevroner i aktivitet

Savn kan bunne i så mye 60 x 50 cm Det er mye struktur i dette maleriet, fordi det er "gjenbruk".