The "EARTH" without "art" is just EH.... (Lagerfeld)

Den Sterkeste

Jeg holder på med et selvportrett. Det vil nok ta litt tid før det blir lagt ut. Jeg maler meg gjennom en indre krig av følelser. Å Male et selvportrett merker jeg er en tøff prosess. Aldri har livet vært spesielt enkelt fra rullestolen, men de siste 16 årene har seksualisert terror (opphav: gammelt spøkelse) dominert alle aspekter ved det å prøve å leve. Livet skal jo helst (bare...) være godt. Få leve trygt sammen med de du er glad i - ikke dominert av troll som skal underholdes. Skam, tap av egen identitet og stor sorg over hvordan andre blir ledet til å oppfatte meg er vanskelig å bære. Å være dumslem er et uttrykk jeg synes passer inn i tiden - folk som hiver seg på snakkiser uten å reflektere over hvem som faktisk er "utroper", hva de deler og hvilke ringvirkninger ondskapen gir.

Snart blir det lagt ut en ny kategori - Innerst i sjelen - 2 malerier er under arbeid.

Mobbing

Jeg elsker å se på TV-programmet Ekstrem Oppussing USA, får litt trua på menneskeheten igjen. Dagens program 14.01.18:Ty-teamet har bygd nytt hus til familen Walker, der en sønn tok livet av seg i en alder av 11 år. Han orket ikke mere mobbing.

I samarbeid med organisasjonen Stand Together har de som mål å få til en slutt på mobbing. Det er vondt å bli mobbet, spesielt som barn er du vanvittig sårbar, men det er tøft også som voksen. Man føler seg så ensom og at absolutt ingen bryr seg. Bry deg.

Soldanser 46 x 38 cm

Det blir da aldri sommer heller.... :)

Det ble hvit jul - iallefall her i Trøndelag. Det er vakkert ute, men ganske så upraktisk når en er avhengig av rullestol for å komme seg fram. Selv gleder det meg at sola nå har snudd. Vintersolverv den 21. desember kl 17.28 for å være presis.... var årets korteste dag. Man gledes :)

Kurs i landskap 40 x 61 cm

Resultatet av min deltakelse på kurs i landskapsmaling (2016) - plutselig dukket det opp en figur til høyre....

Dragene i livet 100 x 120 cm

Æon 50 x 40 cm- et av mine første malerier

work in progress - Star Trek - the next generation 100 x 180 cm

Båter

22/7

Spock

Live long and prosper 61 x 50 cm

Som dedikert Trekkies, så måtte Spock males - litt tegneserie over strøkene mine her smile